Stappenplan

Lees hieronder de verschillende stappen die van toepassing zijn voor het nieuwbouwproject Heldersveld.

VOORBEREIDINGEN

Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen om de nieuwe woonwijk Heldersveld te realiseren en het specifieke woningaanbod in kaart te brengen. Heb jij interesse in het nieuwbouwproject? Lees hier hoe jij jezelf kan voorbereiden. 

Nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van nieuwbouwproject Heldersveld kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief door hier te klikken.

START VERKOOP

Zodra er zicht is op de afronding van alle voorbereidingen, worden de diverse woningen op deze website met een duidelijke omschrijving aangeboden en kan de verkoop starten. 

VOORKEUR OPGEVEN BIJ MAKELAAR

Middels een inschrijfformulier geef jij je definitieve voorkeur op voor één of meerdere woningen/bouwkavels op Heldersveld. Van belang is dat je hierbij tevens je haalbaarheidscertificaat via deze pagina hebt ingediend.

TOEWIJZEN VAN DE WONING

Zodra de inschrijfperiode is gesloten, zullen de woningen worden toegewezen.  Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees het in de FAQ.

Overhandigen verkoopDOCUMENTATIE

Nadat de woning aan je is toegewezen, dan nodigt de makelaar je uit voor een gesprek en overhandigt je de informatie van de toegewezen woning. Je krijgt dan meer details, zoals de verkooptekeningen,  technische omschrijving van de woning en de afwerkstaat. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor het bespreken van je vragen en de persoonlijke woonwensen.

Koop- en aannemingsovereenkomst ondertekenen

Als alles duidelijk en akkoord is, volgt de officiële ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst. Je hebt op basis van het financieringsvoorbehoud nu nog twee maanden de tijd om je financiering rond te krijgen.

overdracht naar het bouwbedrijf en klantcoördinator

Samen met Bouwmij Janssen ga je aan de slag om alle puntjes op de i te zetten voor wat betreft de bouwopties. Om de voortgang van de bouw te volgen, wordt er bovendien een speciale webpagina ingericht. Heb jij nog specifieke wensen? Zijn er inhoudelijke bouwtechnische vragen of onduidelijkheden? De klantcoördinator van Bouwmij Janssen staat voor je klaar!

Showroombezoek en persoonlijke wensen

Hoe ga jij de woning verder afwerken en inrichten? Dit is het moment om aan de slag te gaan met diverse leveranciers, waarmee jij de woning van binnen en buiten naar je smaak kunt maken. De afspraken met partijen kunnen zowel fysiek als digitaal plaatsvinden.

Naar de notaris

Zet de champagne maar koud, want je hebt de financiering rond en er is door de verkoper en aannemer aan alle opschortende voorwaarden uit de koop- en aannemingsovereenkomst voldaan! Bij de notaris ga je de handtekening zetten onder de akte. Daarna is de grond echt van jou en geef je daarmee ook de aannemer de opdracht om jouw woning te gaan realiseren.

START bouw

De handtekeningen zijn gezet, de plannen zijn uitgedokterd. De bouw kan beginnen!

KIJKDAG

Tijdens de kijkdag kun je de woning komen bekijken voordat deze daadwerkelijk is opgeleverd. Tijdens de kijkdag is er de mogelijkheid om vragen te stellen over de woning. Je kan over de bouw lopen en indien gewenst de woning opmeten.

Meetmoment

In de afbouwperiode wordt een meetmiddag georganiseerd. Tijdens deze meetmiddag kunt u zelf inmeten of uw leveranciers uitnodigen om bijvoorbeeld raamdecoratie, vloeren, et cetera in te laten meten.

vooropname

Tijdens de vooropname of vooroplevering nodigen we je uit om de woning te bekijken en te controleren of alles naar wens is. Dit doen we een aantal weken voor de definitieve oplevering zodat er, indien noodzakelijk, nog aanpassingen kunnen worden gedaan. 

definitieve oplevering en overdracht sleutel

Het moment waarop je al die tijd op hebt gewacht is aangebroken: de sleutels van jouw droomwoning zijn van jou!  

nazorg

Na de oplevering van de woningen kun je gaan inrichten en wonen. De woning is nu echt "jouw woning". Na oplevering is er sprake van een onderhoudsperiode van 3 maanden waarin nog openstaande (oplever)punten worden hersteld. Na 3 maanden gaat via de garantieperiode in van Woningborg.

Dit plan is een project van:

Heldersveld Overloon B.V. 
een samenwerking tussen 
JAVO Vastgoed B.V. & Bouwmij Janssen B.V.

Project Heldersveld © 2024
Made with
by Web Wings
eyestoremapchevron-down